Over ons
Over ons

Samen maken we de wereld veiliger

Meer dan een verdeler van elektronisch beveiligingsmateriaal

RAS/AIS verdeelt technologische beveiligingsoplossingen naar professionele installateurs in België, Luxemburg en Frankrijk. Zij bieden particulieren, bedrijven en openbare instellingen oplossingen aan waarmee zij hun kostbare goederen en eigendommen, maar ook bezoekers, klanten, medewerkers en/of dierbaren zo goed mogelijk kunnen beschermen. Dat doen we met professionele beveiligingsproducten en een persoonlijke service.

We willen meer zijn dan een verdeler door u de service te bieden die u verdient. Professioneel en persoonlijk. Bereikbaar en betrouwbaar. We staan voor u klaar met infrastructuur, logistieke diensten, technische capaciteiten, en commerciële maar vooral menselijke kwaliteiten.

Download onze company profile
over RAS
Compleet aanbod

RAS/AIS biedt een compleet aanbod van branddetectie, inbraakdetectie, camerabewaking tot toegangscontrole. We verdelen alleen beveiligingsproducten van leveranciers die een sterke reputatie genieten op vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid en met wie we een langdurige vertrouwensrelatie opbouwen. Daarnaast bieden we ook ons eigen merk aan: Sefica. Een exclusief gamma elektronisch beveiligingsmateriaal met opmerkelijk design. Speciaal ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en bruikbaar binnen de toekomstige circulaire economie.

Bij RAS/AIS kunt u altijd terecht bij ervaren medewerkers die over de nodige productkennis beschikken om u elke keer te leiden naar de beveiligingsoplossing die perfect bij uw project past.

Contacteer ons
Met 45 ervaren mensen bieden we een optimale service.
Contacteer ons

Security Compass

Security Compass is veel meer dan een showroom waar de verschillende toestellen per merk en/of functie zijn gegroepeerd. We gingen dan ook resoluut voor een innovatieve en een dynamische exploitatie van het aanbod aan producten en diensten. Concreet creëerden we een interactieve demonstratieruimte waar verschillende technieken met elkaar vergeleken kunnen worden, terwijl echte situaties zo dicht mogelijk benaderd worden.

In de Security Compass-ruimte kan verder ook een volledige geïntegreerd beveiligingssysteem uitgewerkt worden. Deze ruimte van meer dan 200m² wordt samen met de aangrenzende vergaderruimte ter beschikking gesteld van installateurs die er hun klanten kunnen ontvangen.

meer informatie

Vergelijken 0