nieuws — 22.05.2024

Detnov Cloud: update

Beste klant,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe firmware-update hebben uitgebracht voor de Detnov cloudkaarten DTN-TED-151-CL. Deze update is specifiek ontworpen om de connectiviteitservaring met de cloud te verbeteren en de prestaties van uw systeem te optimaliseren.

Ons technische team heeft nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat deze firmware-update betrouwbaar is en een naadloze ervaring biedt voor onze klanten. Door deze update te installeren, kunt u genieten van een verbeterde verbinding met de cloud en een versterkte algehele gebruikerservaring.

U kunt de firmware-update downloaden via de volgende link: TED_151_CL_v9.9.1.detnov.

We hebben ook een handleiding opgesteld die de updateprocedure in detail uitlegt. U kunt deze handleiding vinden en downloaden via de volgende link: Detnov 150 reeks Cloudkaart upgraden - Handleiding. Om de firmware-update te installeren en de handleiding te raadplegen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice of uw plaatselijke vertegenwoordiger. Ons team staat klaar om u te begeleiden door het proces en eventuele vragen te beantwoorden die u heeft.We streven er voortdurend naar om onze producten te verbeteren en uw feedback is daarbij van onschatbare waarde. 

Als u nog andere suggesties of opmerkingen heeft, horen we dat graag.
Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Detnov. We kijken ernaar uit om u de best mogelijke ervaring te bieden met onze producten.

Met vriendelijke groet,

Het RAS/AIS team

Vergelijken 0