nieuws — 23.05.2023

Dahua : presentatie van de nieuwe IPC WizMind S-serie

Graag introduceren wij de nieuwste camera's van Dahua. De nieuwe IPC WizMind S-serie biedt meer rekenvermogen en betekent een grote vooruitgang in beeldkwaliteit en voldoet aan de eisen van verschillende toepassingsscenario's voor installateurs. Ze zijn uitgerust met meerdere AI functies.

De IPC WizMind S-serie verlegt de grenzen van de huidige CCTV technologie. Deze camera's bieden meer geavanceerde real-time analytics, waardoor een betere bescherming wordt geboden in de meest veeleisende omgevingen. Of u nu beveiligingsoplossingen nodig hebt voor een bedrijf, residentiele woning of andere toepassingen, de WizMind S IPC-camera's van Dahua zijn speciaal ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

IPC-HDW5541TMP-ASE-0280B-S3
IPC-HFW5442EP-Z4E-S3

We kijken ernaar uit om de specifieke kenmerken en voordelen van deze Dahua IPC WizMind S camera's in detail te presenteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft. Ons team beantwoordt graag al uw vragen en helpt u de beveiligingsoplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Voor meer informatie kunt u de onderstaande PDF downloaden.

Het RAS/AIS team

Vergelijken 0